Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Incendiu la un apartament din Carei Foto: ISU Someș Mare News

Incendiu la un apartament din Carei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În cursul dimineţii de astăzi, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise.
Urgenţa au fost anunţată prin apelul unic 112, fiind semnalată în localitatea Carei. Salvatorii Secţiei de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din Carei, evenimentul fiind anunţat în jurul orei 04:12. La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.
În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei şi o fereastră.
Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de jarul unei ţigări scăpate sau aruncate întâmplător pe materiale combustibile, respectiv hârtie şi carton.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.
Potrivit Serviciului de Ambulanță ”La ora 04:06 suntem solicitati prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” pentru un incendiu izbucnit la mansarda unui bloc, de pe strada Zaganescu din Carei. Au fost alertate toate agentiile cu atributii iar locatarii au fost evacuati pana la lichidarea incendiului. Pompierii, au coborat din bloc si au predat echipajului de ambulanta, un barbat de 39 ani, proprietarul apartamentului din care se pare ca a izbucnit incendiul. Dupa examinarea efectuata de echipaj, s-a constatat ca acesta prezinta o criza hipertensiva, probabil datorata traumei extreme care i-a amenintat viata. Pacientul a primit primele ingrijiri, fiind ulterior transportat in siguranta la camera de garda Carei.”

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii