Judecătorul Mihai Ciorcaş este noul vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare

Tribunalul Satu Mare vă informează că în data de 01.07.2015 domnul judecător Mihai Ciorcaş a fost investit în funcţia de vicepreşedinte
al Tribunalului Satu Mare, cu un mandat de trei ani, prin Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 30 iunie 2015.
Rezultatele concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 27 martie - 24 iunie 2015, au fost validate printr-o hotărâre a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 30 iunie 2015.
La Tribunalul Satu Mare funcţia de vicepreşedinte a devenit vacantă la data de 01.01.2015, dată de la care a încetat mandatul doamnei judecător Nilda Preda Târnoveanu.
Domnul judecător Mihai Ciorcaş este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest Oradea promoţia 1999. În acelaşi an, a fost admis în magistratură, iar după absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii începând cu septembrie 2000 a funcţionat ca procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi din anul 2002 judecător la Judecătoria Satu Mare.
În anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, Secţia Penală, în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte de secţie începând cu data de 24.04.2012.
Din data de 01.07.2015, judecătorul Mihai Ciorcaş ocupă funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare.


Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii