Fabrica de paste făinoase Novita Impex din Satu Mare reprezintă România la târgul internațional de produse alimentare Sial din Paris Recomandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fabrica de paste făinoase Novita Impex din Satu Mare reprezintă România la târgul internațional de produse alimentare Sial din Paris. 

Expoziția Sial din Paris este unul dintre cele mai mari și prestigioase evenimente din industria alimentară la nivel global, anul acesta la eveniment fiind prezenți cca 10.000 de expozanți din toată lumea. 

Expoziția Sial Paris marchează cea de-a 60-a aniversare, la eveniment fiind prezenți specialiști din domeniul alimentar, producători alimentari, distribuitori, importatori si specialiști HoReCa. 

Evenimentul cuprinde peste 8 hăli, oferind participanților oportunități de informare asupra ultimelor tendințe alimentare, networking precum și dezvoltarea afacerilor. 

Novita Impex este un producator de paste făinoase din Satu Mare, anul acesta celebrând 30 de ani de activitate. 

Novita cuprinde în portofoliu doua branduri de paste făinoase cu ouă proaspete, Szatmari și Excellent, produsele fiind prezente pe piața din România în supermarketurile Auchan, Carrefour, Profi, magazinele Unicarm, Homegarden, precum și în majoritatea magazinelor locale din Transilvania.

Prin prezența sa la acest târg, producătorul Novita își propune să se actualizeze cu noile tendințe și inovații din domeniul alimentar, precum și cu informații ce țin de managementul producției, igienă și designul fabricilor.

Din dorința de a se dezvoltă continuu și a fi în rând cu tendințele actuale, precum și de a le oferi clienților cele mai bune și competitive produse, Novita este prezent an de an la târguri internaționale de acest gen.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii