Cartier de locuințe ”cu bazine de rahat în curte”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Consilierii sătmăreni au fost amenințați în timpul ședinței de azi de către Grigore Ghere, unul dintre dezvoltatori, cu plângere la Direcția Națională Anticorupție,
după ce aceștia au decis amânarea unui proiect de hotărâre ce viza un Plan Urbanistic Zonal pentru un cartier de locuințe în zona Bulevardului Lucian Blaga. Mai precis este vorba despre un cartier cu 62 de case situat în extravilanul municipiului Satu Mare.
Consilierii locali susțin că, în forma actuală, Planul Urbanistic Zonal nu poate fi aprobat deoarece zona nu ar fi racordată la rețeaua de canalizare. În plus, documentele atașate la dosar sunt expirate, astfel că au decis amânarea proiectului până la completarea dosarului.
Consilierul local Gunthner Tiberiu a cerut respingerea Planului Urbanistic Zonal: ”Sunt locuințe cu bazine de rahat în curte”.
Prezent în sală, Grigore Ghere a amenințat cu plângere la Direcția Națională Anticorupție, motiv pentru care președintele de ședință, liberalul Romeo Pop, a cerut evacuarea acestuia din sală.
Consilierii locali au votat amânarea proiectului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii