davis banner

Cei mai importanți operatori de apă din țară se întrec la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Asociația Română a Apei și Funația CFPPDA, cu sprijinul Companiei APASERV Satu Mare S.A. și a Primăriei Municipiului Satu Mare, organizează
a 8-a ediție a Concursului Detecția Pierderilor de Apă, în perioada 13-15 mai 2015, la Satu Mare. La final vor fi acordate premii.
Acest eveniment este susținut de companiile SEBAKMT și FLUID GROUP HAGEN și este alcătuit din două secţiuni: o parte practică în teren şi una teoretică, în cadrul seminarului. La concurs vor fi prezente 21 de operatori de apă din țară.
Detalii cu privire la acest concurs au fost prezentate astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către primarul Dorel Coica, directorul Apaserv, Dan Stegerean şi inginerul şef al Apaserv, Matuz Bela Tiberiu.
Concursul propriu zis se va desfăşura pe parcursul unei singure zile şi constă în patru probe diferite care trebuie abordate de fiecare echipă competitoare, condiţiile de concurs fiind similare cu cele în care se desfăşoară activităţile obişnuite de detectare a pierderilor de apă din reţele. Pentru fiecare probă se are la dispoziţie 30 de minute pentru a găsi eventualele defecte şi a le indica pe hartă. Pentru detectarea pierderilor, echipele vor sosi cu utilajele speciale pe care le au în dotare. La final, rezultatele vor fi centralizate pe baza unui regulament.
Ediţia de anul trecut a fost câştigată de echipa din Satu Mare, care a reuşit să găsească toate defecţiunile de pe traseele din concurs cu o eroare medie de 37 de cm.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii