Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A fost predat amplasamentul pentru "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare"

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Astăzi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj a predat ampasamentul obiectivului de investiție "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare" către firma care execută lucrările, Itinera S.p.A, în prezența consultantului, firma Consitrans.
În următoarea perioadă se vor efectua lucrările preliminare la obiectivul de investiție, precum verificări arheologice și lucrări de deminare, motiv pentru care firma executantă va face decopertări pe teren din 50 în 50 de metri.
Lista cu persoanelor care sunt expropriate în vederea construirii obiectivului de investiție "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare" poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Satu Mare. Persoanele care au fost expropriate sunt rugate să ia măsuri de eliberare a terenului de sarcini (culturi agricole, depozitări diverse, etc.) până cel târziu în 15 septembrie 2017, pentru demararea investiției .
  • "Este o investiție deosebit de importantă pentru municipiul Satu Mare și nu numai. Se vorbește despre acest proiect de mai bine de 15 ani și iată că a venit și acest moment. Cu toții ne dorim ca să se fluidizeze traficul în municipiul Satu Mare, iar pentru a realiza acest lucru trebuie să facilităm accesul autovehiculelor pe DN 19 A, fară a mai fi nevoie să intre prin oraș. Vă asigur că vom face tot ce ține de noi pentru ca această lucrare să se desfășoare conform proiectului, iar lucrările să se finalizeze în termen", a declarat primarul municipiului Satu Mare Kereskényi Gábor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii