Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bărbat găsit mort lângă Textila

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
UPDATE 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Satu Mare ”La data de 13 mai a.c., ora 04.30 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că sub podul Decebal, din municipiul Satu Mare, într-o groapă, a fost găsită

o persoană decedată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un sătmărean, în vârstă de 48 de ani, ar fi circulat pe timpul nopţii cu o bicicletă neechipată corespunzător, pe digul râului Someş, iar la coborârea de pe dig ar fi căzut într-o groapă care era semnalizată corespunzător. În urma acestui incident a rezultat decesul bărbatului. În cauză nu sunt suspiciuni de omor, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Oamenii legii  efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.


Echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare au intervenit marți la 99 solicitări din care 70 cazuri pentru urgențe.

În jurul orei 4.29, echipajul a fost solicitat să intervină în Satu Mare, zona Pod Decebal lângă „Textila” pentru o persoană posibil decedată în loc public.
Dispeceratul integrat a alocat o ambulanță cu medic și s-a intervenit în colaborare cu un echipaj de Poliție.
La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani căzută lângă groapă cu față în jos în nisip. Echipajul medical a constatat că acesta prezintă semne de moarte biologică astfel încât a declarat decesul la locul solicitării. Poliția a rămas pentru a efectua cercetări.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii