Banner blato Livrare1 

Conducerea Ambulanței Satu Mare: ”Incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Conducerea Ambulanței Satu Mare a finalizat ancheta în cazul angajatei instituției care a fost agresată de soțul ei și spune că nu se impune luarea unor măsuri în cazul salariatei, întrucât actul medical nu a avut de suferit.
”In urma analizei incidentului din data de 13.08.2017 , orele 13.30 , Comisia de cercetare administrativa a constatat ca asistenta medicala era de serviciu conform programului de lucru pe luna august 2017, era in tinuta corespunzatoare, in asteptarea solicitarilor, prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident .
Mentionam ca nu avut de suferit actul medical, nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul institutiei , motiv pentru care nu se impune luarea unor masuri impotriva salariatei.
Se pare ca incidentul s-a datorat unor probleme personale intre cei doi soti, nefiind de competenta institutiei de a solutiona acest conflict.
Regretam cele intamplate , conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare nu tolereaza acest gen de comportament in incinta unei institutii publice , mai cu seama din partea unui om al legii”, se arată într-un comunicat al Ambulanței.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii