alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Reţinut de poliţişti după ce a accidentat un octogenar pe trecerea de pietoni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În jurul orei 08.30, poliţia a fost sesizată că pe bulavardul Octavian Goga din Satu Mare s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Un bărbat de 85 de ani din Satu Mare, angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni și pe culoarea verde a semaforului electric, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un sătmărean de 42 de ani.
În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cel de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii