Banner blato Livrare1 
sursa: arhiva sursa: arhiva

Bătaie din dragoste între eleve. Acestea riscă exmatricularea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
S-au bătut din cauza unui băiat pe care îl plac amândouă, iar acum riscă exmatricularea din liceu.
Inspectorul șef al Inspectoratului Județean Școlar, Călin Durla, a făcut publice primele concluzii ale anchetei în cazul bătăii în care au fost implicate mai multe eleve și care a avut loc ieri, în parcul din vecinătatea zona Colegiului Național ”Ioan Slavici”, după cursuri. Acesta susține că elevele au șanse mari să fie exmatriculate.
Tânăra care a fost agresată este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Ioan Slavici”.
Primele informații din anchetă relevă faptul că, după orele de curs, două eleve de clasa a XI-a ar cerut sprijinul altor două fete, una din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Bălcescu Petofi”, iar alta, elevă în clasa a X-a de la Liceul Tehnologic ”George Emil Palade”, pentru a o agresa pe Carina C. , colegă de clasă cu agresoarele. Totul a pornit de la un băiat.
Agresiunea s-a petrecut în parcul din apropierea Colegiului Național ”Ioan Slavici”, după orele de curs. Au intervenit să le despartă mai mulți colegi, iar două fete, respectiv victima și una dintre agresoare, au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe.
”Elevele de clasa a XI-a de la Colegiul Ioan Slavici și eleva de clasa a X-a de la George Emil Palade au șanse mari să fie exmatriculate”, a declarat Călin Durla.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii