Ofertă pentru copii | Tabără de călărie la Atea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Tabără de călărie la Atea.

În perioada 17 iunie-7 septembrie, la Centrul de recreere Kentaur din localitatea Atea se organizează tabără de călărie pentru copii, în șase serii a câte cinci zile: 17 iunie – 22 iunie 2018; 24 iunie – 29 iunie 2018; 20 iulie – 25 iulie 2018, 5 august - 10 august 2018, 19 august - 24 august 2018 și 2 septembrie - 7 septembrie 2018. 

Sunt așteptați să se înscrie copiii cu vârsta între 6-13 ani. Sunt disponibile 26 de locuri și se ocupă în ordinea înscrierilor. Copiii vor sta în camere separați pe sexe, dar ținând cont de vârsta și de preferințele lor.
Tabara de la Atea cuprinde activități de călărie, cunoaștere și îngrijire a cailor, organizarea unor seri tematice distractive, precum și a tradiționalului foc de tabără.


Centrul se întinde pe o suprafață de 4 ha, având pensiune, champing, terasă cu grill, trambulină pentru copii, toate amenajate pentru a oferi turiștilor satisfacția petrecerii în aer liber alături de animalele centrului. Cei mici au posibilitatea de a vedea cai, magari, gâște, iepuri, porci mangalița și vietnamezi.


La activitățile outdoor gen echitație se vor utiliza echipamente de protecție adecvate (harnașament, căsti de protecție), iar copiii vor fi îndrumați, supravegheați și ajutați de specialiști; orele de călărie se fac în manej sau pe trasee din împrejurimile pensiunii; se dorește inițierea în astfel de activități, împrietenirea cu natura și petrecerea timpului în aer liber, nu performanța.


Costul taberei este de 800 RON/copil și include: 5 nopti cazare în camere de 6 locuri, cu baie proprie, masa pe perioada taberei (pensiune completa și gustare), antrenament voltija 1 oră pe zi sau în șa 30 min. pe zi, instructori specializaţi, echipamente și materiale pentru activitățile outdoor, diplome de participare. La cerere, se poate asigura și transportul, contra cost.


Cazarea se face în prima zi de tabără începând cu ora 17,00 (prima masă este cina), iar predarea camerei se face în ultima zi de tabără începând cu ora 15.00 (ultima masă este prânzul).
Pentru înscrierea în tabară se plătește un avans de 150 RON/copil, diferența urmând a se plăti în ziua începerii taberei.
Pentru detalii și înscrieri: Ramona Szekrenyes – 0722-557336;
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii