Șase comercianți din piețele sătmărene sancționați de inspectorii DSVSA 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat în perioada 13 - 19 ianuarie 79 acțiuni de control.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

În urma acestor controale șase producători/comercianți de produse alimentare și non alimentare din piețele agro alimentare din municipiul Satu Mare au fost sancționați contravențional cu avertismente pentru manipularea necorespunzătoare a  produselor alimentare.

Controalele efectuate în unități au fost realizate de inspectorii de specialitate din domeniile siguranței alimentare, a produselor de origine animală și non animală cu respectarea strictă a legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a normelor stabilite de Autoritate Națională Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor

”DSVSA Satu Mare va continua acțiunile de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților balneare, precum și a tuturor pensiunilor de pe raza județului. Aceste acțiuni vor cuprinde restaurantele și sălile de evenimente care organizează în perioadă următoare banchete, boteze, precum și alte evenimente, pentru a preîntimpina apariția unor evenimente nedorite”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii