Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polițiștii sătmăreni, la datorie | Sute de amenzi și șapte permise de conducere reținute

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, acţionează zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, precum și pentru fluidizarea traficului rutier, pe raza județului Satu Mare.

Astfel, ieri, 24 mai, au acționat pe arterele rutiere din județ, în vederea identificării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.
Cu această ocazie, au aplicat 139 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, având o valoare de peste 35 000 de lei și au reținut 7 permise de conducere.
Din totalul permiselor reținute de polițiștii, 3 au fost pentru depășirea limitei maxime legale de viteză, astfel, șoferi cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani au fost filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 131 km/h pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50, respectiv 70 km/h.
Alți doi conducători auto, au fost depistați în trafic, la volanul autoturismelor după ce au consumat băuturi alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 0,21mg/l, respectiv 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii