Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Kereskényi Gábor: ”Reabilitarea Hotelului Dacia trebuie să înceapă cât mai repede”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul Kereskényi Gábor s-a întâlnit astăzi cu reprezentantul noului proprietar al Hotelului Dacia, căruia i-a transmis că dorește ca imobilul să fie renovat cât mai repede.

  • ”Reabilitarea Hotelului Dacia trebuie să înceapă cât mai repede. Sătmărenii vor ca orașul să-și recapete clădirea- simbol. M-am întâlnit azi cu reprezentantului noului proprietar al hotelului, căruia i-am cerut să se apuce cât mai repede de lucru, să pregătească documentațiile și apoi să înceapă restaurarea. Din partea Primăriei Satu Mare vor avea tot sprijinul!, a declarat primarul Kereskényi Gábor

Kereskényi Gábor a mai subliniat că dorește ca municipiul Satu Mare să recapete o clădire simbol care de 11 ani se degradează pe zi ce trece tot mai mult. 

  • ”În privința Hotelului Dacia trebuie să avem o abordare pragmatică. Poveștile lansate în trecut cu expropierea imobilului, cu cumpărarea din bugetul local au rămas la stadiul de povești, iar acum cel mai important este ca acest imobil să fie salvat și să devină un punct de atracție important”, a afirmat primarul. 

Primarul a menționat că este momentul cel mai potrivit pentru renovarea imobilului Hotelului Dacia, având în vedere că Primăria Satu Mare va derula un amplu proiect de reabilitare a Centrului Vechi al municipiului Satu Mare. Finanțată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional, reabilitarea Centrului Vechi, în valoare de 6 milioane de euro, presupune reamenajarea Parcului Central și amenajarea unei zone pietonale între Casa Albă și Ceasul Electric.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii