Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Amenzi în valoare de 100.000 de lei aplicate de polițiști în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii sătmăreni au aplicat, în weekend, 317 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au prins în trafic 19 conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 59 de ani, care au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 102 și 165 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50, 70 și 100 km/h. 

Polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 27 de  conducători auto.

Polițiștii au identificat în trafic, la volanul autoturismelor și patru conducători auto care au efectuat manevra de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

Doi conducători auto au fost depistați la volanul autoturismelor după ce au consumat băuturi alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 0,11 respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea drumul public prin loc semnalizat și marcat corespunzător, au fost reținute permisele de conducere ale doi conducători auto.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii