Banner blato Livrare1 
Sătmărean prins cu autoutilitara burdușită cu țigări Foto: Poliția de Frontieră

Sătmărean prins cu autoutilitara burdușită cu țigări

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un cetățean român care transporta, într-un spațiu special amenajat, cantitatea de 7.511 pachete cu țigări, în valoare de 88.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Astfel, în jurul orei 8:30, a fost identificată și oprită în trafic pentru control, pe raza localității Vadul Izei, jud. Maramureș, o autoutilitară marca Fiat, condusă de către un cetățean român, domiciliat pe raza jud. Satu Mare.

autoutilitaratigari contrabanda1

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit sub remorca acesteia un spațiu special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări. Având în vedere cele constatate, şoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

autoutilitaratigari contrabanda4

Astfel, în spațiul special amenajat sub bena autovehiculului au fost descoperite 7.511 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 88.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa – Poliția de Frontieră

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii