Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Viceprimarul Sătmarului, supărat foc. A ”împroșcat” cu greșeli gramaticale fatale

După apariția articolului de azi în care arătam că ”Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, și consilierul local UDMR, Ștefan Gati, s-au făcut de rușine în Germania”, viceprimarul a ținut să-și scrie părerea pe care o prezentăm mai jos.

Înainte de a citi răspunsul formulat de viceprimarul Doina Feher, este necesară ”ora de gramatică”.

Profesor de meserie (!), Doina Feher prezintă grave lacune de exprimare. Spre exemplu, încă de la grădiniță, copiii sunt învățați să scrie corect cuvântul ”noștri”: ”Cât om fi și om trăi, ”noștri”, ”voștri” scriem cu un singur ”i”. ”(...) partenerii noștrii au fost destul de supărați (...)”.

În clasa I, elevii sunt învățați că niciodată (fără execepție) între subiect și predicat nu se pune virgulă, nici măcar dacă ești viceprimar. ”(...) această vizită oficială, a avut un real succes (...)”.

Cât despre denigrare, așteptăm cu nerăbdare să ne transmită cel puțin un articol apărut pe site-ul satumarenews.ro. Opinia satumarenews.ro este că singura denigrată, deocamdată, este limba română...

”Acest semn distinctiv nu este o eșarfă oficială. Au fost făcute pentru toți membrii delegațiilor de la toate orașele înfrățite de primăria din Wolfenbüttel pentru paradă și scria numele orașului pe ea. Viceprimarii nu poartă eșarfe oficiale. Eu cunosc foarte bine ce spune acest articol din lege. Dacă aranjam semnul ca pe o eșarfă oficială, conform legii, înscrisul cu Satu Mare, era invers. Nu mi-aș permite niciodată să fac de rușine instituția primăriei. Spre știința dumneavoastră această vizită oficială, a avut un real succes după ce alții ne-au făcut de rușine și partenerii noștrii au fost destul de supărați. Se pare că dumneavoastră încercați să mă denigrați constant dar nu cred ca mi se poate reproșa ceva profesional. Se pare că nu aveți subiecte. Nu ne-am făcut de rușine deloc, dimpotriva. Chiar nu contează adevărul?”, a scris Doina Feher. (vezi foto mai jos).

CV-ul doamnei Feher (preluat de pe site-ul Primăriei Satu Mare): 

”2014 - 2016 - consilier Consiliul Local Satu Mare;

2012 - face parte din Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional; 

2011 - 2012 - director adj. la Scoala Gimnazială ”Dr. Vasile Lucaciu” Satu Mare;

2010 - 2011 - profesor metodist la Casa Corpului Didactic Satu Mare;

1988 - profesor titular la  Sc. Gimnazială "Ion Creangă", Satu Mare, in anul 2000 Gr. I didactic.”

1 comentariu

  • Link la comentariu Karasi Attila Karasi Attila 20 August 2018

    Doamna vicepresetinte nu doar acuma a gresit dar a gresit cand am fost in audienta la dansa spunand ca daca depinde sau vreu sa fac invers cu punctajul era de favoare mea adica cum ca pe dosarul meu are ia de castigat .
    Intrucat dupa audienta fratele meu Vicsocsan Ghita a ramas fara loc de munca si sa inbolnavit pentru o greseala doi tineri se plimba pe strada ca nu au unde dormi a ajuns boschetari strazi si bolnavi si boschetari cum ii exprima greseala doamna Vicepreședinte Feher Doina rog sa se ia in baza problema tinerilor si sa fie trasa la raspundere va multumesc

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio maraton

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii