Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mașină furată din Olanda, oprită la PTF Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean român ce conducea un ansamblu de vehicule, pe care transporta un autoturism marca Audi A5, ce figura ca fiind furat din Olanda.

Duminică, 14 octombrie, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră D.S., în vârstă de 34 de ani, din Satu Mare. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Volkswagen LT 35 și remorca marca Syrius, pe care transporta un autoturism marca Audi A5, ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Franței.
Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina - Audi A5 - este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autoritățile din Olanda, în 09 martie 2017.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio maraton

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii