Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lucrări de anvergură în zona Curtuiuș

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administratorul public, Maskulik Csaba, alături de o comisie formată din personalul specializat din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, dirigintele de șantier și executantul au efectuat recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a străzilor din zona Curtuiuș: Agricultorilor, Busuiocului, Curtuiuș I și Curtuiuș IV. 

Astfel, pe toate cele patru străzi s-a modernizat carosabilul prin realizarea unei structuri cu îmbrăcăminte asfaltică în două straturi, s-a refăcut inclusiv fundația pe toată lățimea străzilor și s-a făcut aducerea la cotă, astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă care s-a încadrat într-un acostament din piatră spartă. 

De asemenea s-au realizat trotuare pe ambele părți ale străzilor încadrate cu bordură, s-a asigurat scurgerea apelor pluviale de pe partea carosabilă prin șanțuri, s-au montat canale tehnice cu cămine de scurgere, fiind amenajat și accesul la locuințe prin realizarea unor podețe peste șanțuri.   

“Am făcut o investiție de anvergură în cartierul Curtuiuș pentru care s-au cheltuit din bugetul local peste 4,4 milioane de lei pentru a moderniza și reabilita complet o zonă care până acum a fost total neglijată. Am reabilitat patru străzi din cartierul Curtuiuș, fiind realizate lucrări de infrastructură a drumului, amenajare trotuare şi accese proprietăți și bineînțeles canalizare pluvială. Continuăm să investim în infrastructura orașului și vom interveni și în alte zone neglijate ale orașului!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii