Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Tragedie | O fetiță s-a înecat în râul Crasna

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O tragedie s-a petrecut joi pe raza localității Supuru de Jos. O fetiță, în vârstă de 8 ani, a murit înecată într-un râu.

Fetița a fost găsită de un cioban, care a sunat imediat la 112. Cu toate eforturile depuse de echipajele de pe ambulanță, fetița a decedat.
Fetița, împreună cu alți copii, s-a deplasat joi, în jurul orei 16.00, în extravilanul localității, în râul Crasna.
Fetița le-ar fi spus altor fete de vârsta ei că ar știi să înoate și s-a oferit să le facă o demonstrație. Doar că, intrată în apă, fetița a suferit un șoc hipotermic, care a dus la pierderea cunoștinței și la înec.
”Fetița, în vârstă de 8 ani, a fost găsită în stare de inconștiență, de către un cioban, care a sunat la 112 și a cerut ajutor, până la sosirea echipajelor, apelantul a urmat indicațiile de efectuare a manevrelor de resuscitare, primite din partea personalului din dispecerat. La ora 15:56, ora apelului, a fost alocat un echipaj EPA-SMURD Sărmășag și un echipaj EMU-A Tășnad, primul ajuns a fost EPA-SMURD Sărmășag care a început manevrele de resuscitare, la diferență de un minut a ajuns și EMU-A Tășnad, resuscitând împreună, iar la ora 16:07 a fost alocat în sprijin și un echipaj SMURD-TIM Satu Mare.
După respectarea protocolului de resuscitare, victima, în vârstă de 8 ani, a fost declarată decedată de SMURD-TIM Satu Mare”, potrivit Serviciului de Ambulanță Satu Mare.
Corpul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii