Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oficial | A fost publicată licitația pentru execuția celui de-al treilea pod peste Someș

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Marți s-a lansat licitaţia deschisă pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiţie “Pod peste râul Someș – amplasament str. Ștrandului’’, în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice. Ofertele și eventualele clarificări se pot depune până în 23 ianuarie 2019, ora 15.00.

Pentru atribuirea contractului de achiziţie publică, municipiul Satu Mare a ales ca şi criteriu de atribuire ”cel mai bun raport calitate-preţ”.

al treilea pod satu mare1

Valoarea totală estimată a contractului de lucrări este de 94.003.927 lei + TVA, sursa de finanţare fiind asigurată prin Programul Național de Devoltare Locală şi din bugetul local al municipiului.

Termenul de execuţie al contractului este de 30 luni, începând de la data menţionată în ordinul de începere a lucrărilor.

  • ”Din iunie 2016 am făcut pași concreți și hotărâți în realizarea acestui obiectiv: a fost scos la licitație și apoi finalizat proiectul tehnic al podului, a fost întocmit dosarul cu toate documentațiile pentru a fi depus spre finanțare la Guvern. Totodată, în octombrie 2017, a fost aprobat de Consiliul Local proiectul de hotărâre privind declanșarea procedurii de expropiere. Acum s-a publicat licitația, iar după încheierea acestei proceduri urmează să se demareze lucrările de construcție”, a declarat Kereskényi Gábor.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii