Cauți un loc de muncă? Compania ALU MENZIKEN din Medieșu Aurit face angajări

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Reprezentanții ALU MENZIKEN din Medieșu Aurit vor fi prezenți azi la Centrul Cultural Emil Matei din comuna Apa. 

Aceștia vor prezenta oferta lor de locuri de muncă și vor răspunde tuturor întrebărilor celor interesați. Astfel, fie că vă aflați în căutarea unui loc de muncă, fie doriți să aflați mai multe despre marele producător elvețian, sunteți așteptați azi, începând cu ora 17,00.

Reamintimă că la mijlocul lunii noiembrie 2018, Compania Alu Menziken a inaugurat, la Medieșu Aurit, cea mai modernă fabrică de extrudare de aluminiu și topitorie din județul Satu Mare. Audi, BMW, Bentley, Daimler sunt o parte dintre clienţii companiei de la Medieșu Aurit.

Investiția totală a companiei Alu Menziken, subsidiară a grupului Montana Tech Components din Elveția, este de peste 50 milioane de euro. La noua fabrică de la Medieșu Aurit, compania va produce piese din aluminiu pentru nume mari din industria auto și aeronautică.

Compania a construit două hale de producție, iar numărul de angajați în prezent se ridică la 115, urmând să depășească 250 până la mijlocul acestui an, respectiv 600 de persoane în următorii trei ani, odată cu continuarea investiției și ridicarea a încă două hale de producție de 20.000 metri pătrați.

Grupul Montana Tech controlează și producătorul de piese din aluminiu UACE Maramureș, care exportă structuri metalice către Airbus, Alenia și Boeing.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii