Cadavru găsit în râul Someș. Din primele informații, este vorba despre femeia dispărută la finele lunii februarie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupul neînsuflețit al unei femei, în vârstă de 60 de ani, a fost descoperit azi plutind pe râul Someș, aproape de Podul Golescu.

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cel cu barcă pneumatică, pentru a recupera trupul neînsuflețit, dar și echipaje de poliție.

Potrivit informațiilor Satu Mare News, este vorba despre femeia care a dispărut fără urmă, la finele lunii februarie.

Poliția a confirmat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia decedata găsită azi, în jurul orei 14.40, pe marginea râului Someș, este femeia de 60 de ani din municipiul Satu Mare, care a fost dată dispărută la data de 22 februarie a.c. În cauză nu sunt suspiciuni de omor.

Reamintim că o sătmăreancă a dispărut fără urmă în 21 februarie și a fost căutată de pompieri în râul Someș, pe malul căruia a fost găsită o geacă aparținând femeii.
Femeia este din municipiul Satu Mare, iar familia spune că s-a dus în vizită la o cunoștință, după care nu a mai fost văzută.

Geaca femeii a fost găsită de polițiști lângă Podul Golescu, astfel că patru pompieri intervin în aceste momente cu ajutorul unei bărci pe râul Someș.
”Se execută căutări cu barca. Persoană posibil înecată în râul Someș, lângă podul Golescu mal stâng. Poliția a găsit o haina a persoanei dispărute în urmă cu 2 zile. Se intervine cu o barcă și 4 subofițeri. Solicitarea a fost făcută pe 112. Echipajele vor efectua căutarea prin rotație azi, până la lăsarea întunericului. Căutările vor continua pe timp zi și mâine în caz de nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Someș Satu Mare, Adriana Pop.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii