Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Un tânăr din Satu Mare și un bărbat din Viile Satu Mare bănuiți de furturi, reținuți de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat două persoane bănuite că în cursul lunii martie și la începutul lunii aprilie ar fi sustras mai multe bunuri din posesia unor persoane, pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate ieri de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, care la data de 2 aprilie, profitând de neatenția unui bărbat, i-a sustras 1.400 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Tot, ieri, activitățile întreprinse de polițiștii din cadrul aceleiași structuri au dus la identificarea unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care în noaptea de 28/29 martie ar fi sustras bunuri din posesia unui sătmărean.

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea supravegherii, cunoașterii și documentării întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii