Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Romeo Nicoară: ”Moţiunea de cenzură a fost depusă în Parlament. Acest guvern și acest partid sunt istorie”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Moţiunea de cenzură a fost depusă în Parlament, cu 237 de semnături. Guvernul PSD a pierdut sprijinul inclusiv al multor parlamentari din propriul partid și din fosta alianță. Acest guvern și acest partid sunt istorie”, potrivit celor declarate de deputatul PNL Romeo Nicoară.

Moţiunea de cenzură este semnată de parlamentari din Opoziţie şi de 4 parlamentari de la PSD. Cei 237 de parlamentari care au semnat sunt de la: PNL – 95, USR – 40, UDMR – 30, Pro România – 28, ALDE – 20, PMP – 17, Minorități – 2, PSD – 4, Independenți – 1.

”PNL i-a strâns în jurul său pe toți cei care vor un restart pentru România. Deși mai este o săptămână la vot, Viorica Dăncilă a rămas fără legitimitate. Practic, ea nu mai poate face propuneri pentru comisari europeni sau să lanseze cheltuili aberante din buget. Îi cerem să se abțină o săptămână de la a mai produce dezastre pentru România. Nu poate angaja România în decizii majore.

Este evident că PSD este panicat. Au încercat azi în Biroul Permanent să facă tot felul de șmecherii cu programul de citire și de votare a moțiunii, la ore și în zile nepotrivite. Sunt ultimele reflexe din epoca Dragnea. Dăncilă este o relicvă a regimului Dragnea și trebuie să plece”, a mai spus deputatul PNL Romeo Nicoară.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii