Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Romeo Nicoară: ”Duminică sunt alegeri pentru președinte. Nu sunt nici primele, nici ultimele. Dar trebuie să participăm”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Romeo Nicoară îndeamnă sătmărenii să participe duminică la vot într-un număr cât mai mare.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Nicoară se arată liniștit și optimist în ceea ce privește alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. 


”M-am implicat în politică imediat după Revoluție, de la 18 ani. Am străbătut toți acești 30 de ani de mers alături de PNL, din casă în casă, în orașe și comune, mereu cu un sentiment de panică, de urgență, că România riscă să piardă Europa, să piardă drumul cel bun.


Duminică voi merge pentru prima oară la urne ceva mai liniștit și mai optimist. Da, PSD este încă acolo, este o amenințare permanentă, dar cred că și-a găsit în sfârșit „nașul”. Iar noi cred că ne regăsim mai mult ca oricând într-o opțiune pozitivă, care depășește amenințarea lui Dragnea, Ponta, PSD sau Dăncilă. E vorba de un președinte care s-a comportat normal, a acționat normal și a vorbit tot timpul normal și despre lucruri normale: Klaus Iohannis.


Voi merge la vot și duminică și peste două săptămâni pentru a confirma ceva, nu pentru a mai sancționa pe cineva. Am acest „lux” și vreau să profităm cu toți de el. Ne-am câștigat în ultimii 5 ani un președinte al unei Românii Normale.


Așa cum spune Klaus Iohannis, este timpul să facem lucrurile „împreună”. Mergeți la vot!”.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii