banner draxkmaier satu mare

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Președintele PSD Satu Mare vrea să se retragă din funcție: ”Consider că a fost suficient cât a fost”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actualul președinte al PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, vrea să se retragă din această funcţie.

”Toate organizațiile, inclusiv cea din Satu Mare trebuie să aibă alegerile ordinare, alegerile la termen (...). O dorință a mea ar fi fost să facem o conferință județeană de alegeri în luna decembrie, pentru ca cei care doresc să candideze, să poată candida. Eu nu mai intenționez să candidez pentru această funcție” a explicat Aurelia Fedorca.

Aurelia Fedorca susține că deocamdată nu s-a anunțat persoanele care intenționează să candideze pentru funcția de președinte al PSD Satu Mare, cu toate că, susține aceasta, ”Pe la colțuri, toată lumea”.

”Nu știu, încă nu s-au anunțat candidații. Pe la colțuri, toată lumea. Nu pot să-mi permit să spun cine candidează. Probabil că în perioada următoare o să știm cine sunt doritorii. Eu, cu siguranță nu. Eu vreau să mă retrag acasă, să mă concentrez pe proiectele administrative, pe Primărie. Consider că a fost suficient cât a fost”, a mai spus Fedorca.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va fi prezent la Satu Mare în a doua parte a săptămânii viitoare pentru a analiza situaţia partidului, după alegerile prezidențiale, dar și pentru pregătirile pentru conferința județeană de alegeri, a mai declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca. 

”Domnul președinte va fi prezent la Satu Mare pentru a discuta despre alegerile prezidențiale, să ne pregătim pentru conferința județeană de alegeri, pentru congres și pentru campania ce urmează pentru alegerile locale”, a declarat președintele PSD Satu Mare.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii