banner draxkmaier satu mare

Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare: ”Voi demara proiectul de extindere a rețelelor de gaz în toate localitățile dn județul Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adrian Cozma, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare promite racordarea tuturor localităţile la gaz metan. Imediat după câștigarea alegerilor, Adrian Cozma promite că va demara proiectul de extindere a rețelelor de gaz în toate localitățile dn județul Satu Mare. 

“Imediat după alegerile locale voi demara proiectul de extindere a reţelelor de gaz în toate localităţile judeţului Satu Mare. Suntem printre ţările cu cele mai bogate resurse de gaze naturale, dar avem conectată la reţeaua de gaz o treime din populaţie. Trebuie să dezvoltăm rapid întreaga reţea, pentru ca gazul să ajungă în casele tuturor sătmărenilor. Vom aduce bani europeni pentru proiecte sustenabile, durabile. Este unul dintre obiectivele pe cre îl vom realiza în primii ani”, a spus Adrian Cozma.

 

Adrian Cozma a arătat că ”presiunea pe pădurile României este mare, multe locuințe din mediul rural fiind dependente de lemne de foc și de multe ori populţia cade pradă speculanţilor şi celor care exploatează pădurea ilegal”.

 

“Anul viitor, împreună cu primarii, voi depune proiectele de extindere pentru toate comunele din Satu Mare care nu au reţele de gaz”, a mai spus Cozma.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii