alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01

Romeo Nicoară: ”Textul moțiunii de cenzură este plin de minciuni”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, a transmis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că textul moțiunii de cenzură ”este plin de minciuni, așa cum este, de exemplu, ”milionul de șomeri” existent doar în punctajele PSD, dar este plină și de dezinformări despre situația sanitară”.

”PSD este partidul cu majoritate în Parlament care a negat insistent gravitatea crizei sanitare și care a sabotat permanent în Parlament acțiunile Guvernului de a o restrânge. După ce a subminat prin toate mijloacele sănătatea publică, doar pentru considerente de imagine, PSD vine acum și depune o moțiune de cenzură care este și neconstituțională, plasată în afara calendarului legal, în vacanța parlamentară.

Textul moțiunii este plin de minciuni, așa cum este, de exemplu, ”milionul de șomeri” existent doar în punctajele PSD, dar este plină și de dezinformări despre situația sanitară. Această moțiune a PSD este, de fapt, o continuare a acțiunilor prin care este atacată stabilitatea României pe timp de pandemie.

În ciuda aberațiilor promovate de PSD, Guvernul Orban a reușit să țină criza sub control, a gestionat cu succes reponirea a economiei și pregătește de un program de investiții pentru o relansarea în forță a economiei”, a scris Romeo Nicoară pe pagina sa de Facbook.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii