banner draxkmaier satu mare

Cristian Beșeni, mesaj pentru Octavian Petric: ”Despre morți - „politic – de data aceasta!” - numai de bine!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierul județean Cristian Valer Beșeni (PNL Satu Mare) a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat deputatului Octavian Petric prin care îi mulțumește pentru ”epistola” pe care i-a trimis-o, după ce zilele trecute Beșeni a arătat în mod public că Petric se folosește de biserică în campania electorală. 

”Stimate domnule Octavian Petric – prea bine cunoscut deputat PSD, Pro România și cam atât

 

Vă mulțumesc pentru epistola pe care mi-ați trimis-o, cu toate că ați ignorat esența nemulțumirii mele, și anume cea legată de îndemnul fățiș al preotului din Bârsău în favoarea dumneavoastră, pentru a fi votat pentru președinția Consiliului Județean!

Până la urmă, pot să vă înțeleg și disperarea: din tot ce v-ați imaginat nu a rămas aproape nimic, așa că vă aflați în fața celei mai usturătoare înfrângeri din întreaga dumneavoastră carieră politică. Dar despre asta, am putea discuta luni, 28 septembrie, la o cafea. Pentru unul din noi doi, precis că aceasta va fi foarte amară. Ne acuzați pe noi că suntem asemenea PSD-ului, partid care de fapt, pe dumneavoastră v-a făcut de două ori deputat!

În ceea ce mă privește personal - dacă ați fi fost curios de activitatea la Consiliul Județean - ați fi putut constata că eu sunt consilier județean, abia de câteva luni, și pentru ceea ce am făcut în acest scurt răstimp, dau socoteală în fața celor care m-au votat.

Spuneți la un moment dat, că sunt un „păpușar” care aș fi manevrat, ori se știe că păpușarul este cel care manevrează, nu? După câte se vede, este mai greu cu logica și proprietatea termenilor, în cazul dumneavoastră!

Cât despre aerele de superioritate și aroganța cu care-mi răspundeți, acestea îmi amintesc de un vechi proverb care vorbește despre fudulia celui puțin la minte.

M-aș bucura dacă schimbul acesta de mesaje s-ar opri aici. Oricum despre morți - „politic – de data aceasta!” - numai de bine!”

 

​​​​​Cristian Valer Beșeni, consilier județean

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii