davis banner

Adrian Cozma, candidatul PNL la Camera Deputaților: "Piețele agroalimentare rămân deschise!"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma, președintele interimar al PNL Satu Mare și candidat pentru Camera Deputaților, explică importanța menținerii deschise a piețelor agroalimentare, cu respectarea măsurilor de protecție, după zilele trecute ce au apărut în spațiul public informații despre o eventuală închidere a acestora, în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

"Cred că e important ca toți producătorii locali, fermierii să poată vinde produsele pe care le au și cred totodată că e nevoie de o mai bună organizare în piețe.

Am umblat în multe piețe agroalimentare în această perioadă și lucrurile se pot așeza dacă luăm măsuri bune la intrarea în piețe și la desfășurarea efectivă a comerțului din fiecare piață amenajată.

De altfel măsura Guvernului la asta se referă și cred că e bine să fie ordine în piețe din punct de vedere sanitar. E bine pentru toată lumea.

Mâine vom ști exact măsurile pentru piețe și nu numai și sunt convins că producătorii noștri își vor vinde produsele în continuare și în condiții bune și sigure" - este mesajul lui Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii