Deputatul PNL Adrian Cozma: A fost alocată suma de 3,7 milioane lei pentru continuarea lucrărilor la noul sediu al Prefecturii

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deputatul PNL Adrian Cozma a avut o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode împreună cu care a reușit alocarea sumei de 3,7 milioane lei necesară modernizării zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări din incinta noului sediu al Instituției Prefectului de pe strada Cuza Vodă din municipiul Satu Mare. 

”Împreună cu ministrul de interne Lucian Bode am reușit să alocăm 3 714 000 lei pentru modernizarea zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări din incinta noului sediu al Instituției Prefectului de pe strada Cuza Vodă din municipiu Satu Mare. Cunosc bine situația la Instituția Prefectului, iar angajații și cetățenii care au zilnic de rezolvat probleme trebuie să beneficieze de condiții normale, decente. Am dat astăzi avizul favorabil în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru buget și sper să ne mișcăm cât mai repede pentru aprobarea în plen cel târziu săptămâna viitoare. Administrația locală depinde de aprobarea bugetului general și e important să demarăm principalele lucrări de investiții în județe cât mai repede posibil. Noul sediu al Instituției Prefectului Satu Mare poate fi finalizat în acest an”, a anunțat Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii