davis banner

Deputatul Adrian Cozma, întâlnire cu Florin Cîțu, pentru sprijinirea sectorului textil

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a avut astăzi o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, la Palatul Victoria, pe teme pe care le întâmpină angajatorii industriei textile. 

Deputatul Adrian Cozma a solicitat ca sectorul textil să poată beneficia de sprijin, așa cum se întâmplă pentru HORECA. La întâlnire au participat președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin-CONAF Cristina Chiriac și doamnele antreprenor Sorina Tulan și Corina Por.

”Satu Mare are în continuare multe fabrici de profil și mulți angajați calificați în domeniu și care resimt problemele apărute în ultimul an. Vorbim de o piață mare dar și foarte afectată de pandemie, cererea de produse fiind extrem de mică în aceste luni complicate. 

Am prezentat problemele și sperăm ca sectorul textil să poată beneficia de sprijin, așa cum se întâmplă pentru HORECA. 

Așa cum bine știm, în industria textilă, forța de muncă e una trecută de vârsta tinereții și totodată bine calificată, iar o acutizare a problemelor și a stării precare în care se află sectorul respectiv, ar declanșa o serie de alte probleme și ar adânci și mai mult situația dificilă de astăzi.

 Oricum îi mulțumesc premierului și sperăm să ne aducă vești bune!” a declarat Adrian Cozma, la finalul întâlnirii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii