Shopping City Satu Mare își reduce programul de funcționare din 16 martie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În contextul actual, conducerea Shopping City Satu Mare s-a alăturat demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. 

Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Shopping City Satu Mare își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 11:00-19:00. Hipermarketul și farmaciile vor funcționa după programul normal:

Galeria comercială (luni-duminică): 11:00-19:00 

Foodcourt (luni-duminică): 11:00-19:00 

Carrefour (luni-duminică): 08:00-22:00 

Farmacia HelpNet (luni-duminică): 11:00-19:00 

Farmacia Sensiblu (luni-duminică): 08:00-22:00 

CASINO MILLION: (luni-duminică)- non stop 

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Satu Mare pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare care urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

 

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

 

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant in mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisit în mod natural periodic.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii