davis banner

Deputatul Adrian Cozma: ”Continuarea pregătirii de consolidare a NATO în regiunea Mării Negre este unul dintre obiectivele noastre strategice. Rămânem parteneri serioși în cadrul alianței”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”Importanța geostrategică a Mării Negre și contribuția României la Flancul Estic”. Aceasta a fost tema de astăzi la masa rotundă organizată de Comisia de Apărare, Ordine publică și Securitate națională a Camerei Deputaților.

”Continuarea pregătirii de consolidare a NATO în regiunea Mării Negre este unul dintre obiectivele noastre strategice. Rămânem parteneri serioși în cadrul alianței și vom continua să acordăm sprijin în teatrele de operațiuni și în regiune. De asemenea, va contribui la consolidarea imaginii NATO ca alianță militară puternică, credibilă și eficientă.

Deși ne aflăm în plină pandemie, trebuie să  continuăm eforturile de până acum. Nu trebuie să permitem nimănui să submineze solidaritatea alianței, potențialul, capacitatea și determinarea aliaților de a sprijini securitatea la Marea Neagră și securitatea întregii Alianțe.

Dorim să contribuim la aceste eforturi, inclusiv prin înființarea unui Centru Euro-Atlantic pentru Reziliență în România. Previzionăm că acest centru va avea o contribuție inovativă la îndeplinirea obiectivelor NATO în domeniu.

România își consolidează an de an poziția de partener de încredere și sunt convins că e un lucru bun pentru țară și pentru noi cetățenii României și ai Uniunii Europene” - este mesajul deputatului PNL Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii