davis banner

Deputatul Radu Panait: ”Îmi doresc să atragem de partea noastră oameni care sunt determinați să lupte pentru un Satu Mare mai bun”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deputatul și președintele Biroului Județean USR PLUS Satu Mare, Radu Panait, a susținut azi o conferință de presă la care au participat și președintele Biroului Local USR PLUS Satu Mare, Diana Molnar-Creț, senatorul Robert Zob și alți membri ai Biroului Local și Județean.

”Am reușit să extindem USR în județ iar această provocare rămâne valabilă și de acum încolo. Îmi doresc să atragem de partea noastră oameni harnici care isi doresc cu adevărat sa schimbe ceva în societate și care sunt determinați să lupte pentru un Satu Mare mai bun, mai prosper si cosmopolit. Întotdeauna am fost omul care a mizat pe harnicie, meritocrație și profesionalism, iar aceste criterii vor sta mereu la baza filialelor USR PLUS. În asta cred, si nu exista nimic care sa ma abata de la aceasta idee, aviz celor care cred ca pot intra in USR pentru interese personale”, a transmis Radu Panait.

Componenta noului Birou Local a fost prezentată de actualul președinte, Diana Molnar-Creț.

”Funcția de președinte al filialei municipale mă onorează și mă responsabilizează. Despre noul birou local vă pot spune că este format din oameni profesioniști, oameni pe care i-ați mai văzut în celelalte campanii electorale de până acum, și nu numai. Îi am alături în calitate de vicepreședinți pe Radu, Ligia Golban și Sinai Anamaria.

Alături de ei și de membrii biroului dar și de ceilalți membri ai filialei am inițiat proiecte, am condus campanii și am stat de vorbă cu sătmărenii. Sunt oameni activi în comunitatea sătmăreană, ba chiar câțiva dintre ei sunt și consilieri locali, cum de altfel sunt și eu. Nu vrem să ne lansăm în promisiuni deșarte însă îi putem asigura pe sătmăreni de un lucru: pe noi nu ne vor vedea doar în campanii. Ușile biroului nostru vor fi mereu deschise pentru ei deoarece știm că doar împreună vom putea schimba imaginea comunității în felul în care cu toții ne dorim.

Celor care vor să facă parte din schimbare le transmitem că îi așteptăm cu mare drag să ni se alăture. În USR PLUS Satu Mare mereu va fi loc de oameni cu viziune, ambițioși și harnici”, a declarat Diana Molnar-Creț.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii