Deputatul Adrian Cozma: ”La început de toamnă se va circula pe o bună parte a centurii orașului, inclusiv pe pod”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”Până pe 1 octombrie e termenul de finalizare a unei porțiuni importante din Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare. M-am asigurat că lucrările sunt în grafic și că la început de toamnă se va circula pe o bună parte a centurii orașului, inclusiv pe pod”, a declarat deputatul PNL Adrian Cozma în urma unei vizite pe teren efectuată azi.

”Conducerea CNAIR dar și constructorul mi-au dat asigurări în acest sens. Vorbim de Sectorul DN 19 (Oradea – Satu Mare) km 9+665 – DN 19 A (Petea) km 13+590 care e aproape finalizat.Obiectivul e scoaterea traficului greu și de tranzit din interiorul municipiului prin fluidizarea traficului intern și internațional , care intră în țară prin partea de vest, în zona localității Petea și de desfășoară pe DN 19 și DN 19A.

Beneficiile le știm cu toții: reducerea duratei de transport, creșterea confortului și siguranței în trafic, dezvoltarea zonelor pe care le va deservi varianta de ocolire, economie de combustibil,  fluidizarea traficului din zonă, asigurarea condițiilor activității de aprovizionare și reducerea perioadelor și costurilor de transport.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de 19,540 km, intersectându-se cu DN 19 (km 128+000) Oradea – Satu Mare, la km 9+665 al variantei. E o investiție bună pentru noi din toate punctele de vedere care va și deschide noi oportunități economice pentru toată zona din jurul municipiului Satu Mare”, a mai declarat acesta.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii