Banner blato Livrare1 

BPN al PNL a adoptat în unanimitate o rezoluţie de susţinere a premierului Cîțu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Biroul Politic Naţional al PNL a adoptat, în unanimitate, o rezoluţie în care PNL îşi reafirmă sprijinul pentru premierul Florin Cîţu.

"BPN a fost convocat absolut statutar, peste 30% din membrii BPN, adică din cei 80. Şi s-a adoptat o rezoluţie, a fost dat un vot de susţinere a premierului Florin Cîţu. Au participat peste 70% din membrii BPN şi s-a votat în unanimitate, nicio abţinere, niciun vot împotrivă, susţinerea premierului Florin Cîţu în toate demersurile", a precizat Rareş Bogdan, la Parlament.

 

Potrivit rezoluţiei adoptate, "Biroul Politic Naţional al PNL îşi reafirmă susţinerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîţu a funcţiei de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredinţat de către toate partidele din coaliţie a fost unul pentru dezvoltarea României. Evoluţiile din ultimele luni au confirmat nu doar angajamentul, dar şi succesul echipei guvernamentale în avansarea pe acest drum".

 

Documentul menţionează că Programul ''Anghel Saligny'' nu este despre ambiţii, ci despre dorinţa de a fi alături de comunităţile locale.

 

"Reuşitele României în această perioadă, de la creşterea economică record la fondurile mai mari ca niciodată alocate pentru investiţii, vorbesc de la sine despre buna guvernare realizată de Cabinetul condus de premierul Florin Cîţu. Este important nu doar să continuăm în aceeaşi manieră, dar chiar să accelerăm procesele de transformare în bine a României. Programul 'Anghel Saligny' nu este despre ambiţie şi despre dorinţa noastră, ca formaţiune a coaliţiei, de a fi alături de comunităţile locale, să aibă acces la servicii de bază ale secolului 21 într-o ţară europeană. România nu înseamnă doar marile oraşe, România înseamnă şi sate şi comune, iar obiectivul este de a ridica întreaga Românie", se mai arată în rezoluţie.

 

Conform rezoluţiei, "România nu îşi poate permite o nouă perioadă de instabilitate şi impredictibilitate", iar "adversarii politici nu sunt în coaliţie, ci în afara ei".

 

"Pentru ca toate obiectivele de dezvoltare a României, incluse în programul de guvernare, să fie atinse este obligatoriu ca actuala coaliţie de guvernare să funcţioneze prin dialog, loialitate şi respect reciproc până în 2024 şi chiar până în 2028. (...) Electoratul român ne-a acordat încrederea şi ne-a investit cu responsabilitatea de a guverna împreună, prin votul majoritar exprimat în decembrie 2020 pentru formaţiunile de centru-dreapta europene. PNL este decis să onoreze această responsabilitate şi ne exprimăm încrederea că şi partenerii noştri vor alege aceeaşi cale", se mai arată în document.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii