Banner blato Livrare1 

Deputatul Adrian Cozma, prezent la festivitățile de deschidere a noului an școlar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul Adrian Cozma a participat ieri la festivitățile organizate cu prilejul noului an școlar la mai multe unități de învățământ, respectiv la Școala Gimnazială Păulești, Colegiul Național Ioan Slavici, Colegiul Național Doamna Stanca, Colegiul Național Mihai Eminescu și Colegiul Economic Gheorghe Dragoș.  

”Educația copiilor noștri e prioritatea noastră de zi cu zi. Școala e locul de unde putem reporni dezvoltarea sustenabilă și durabilă a comunităților și a țării. Familia și școala rămân pilonii de bază pentru a avea tineri educați și comunități sănătoase. 

Mesajul meu se leagă  de faptul că toți copiii trebuie pregătiți pentru viață și pentru a învăța o meserie. 

Sunt două lucruri care vor defini pe fiecare dintre tinerii care vor absolvi școala și care vor păși în viață. E important ca școlarii de astăzi să devină tinerii responsabili de mâine. Totodată fiecare dintre noi trebuie să sprijinim ca toți tinerii să învețe o meserie care să le dea independență și care să le netezească drumul în viață”, este mesajul deputatului.

”Vom investi în educaţie continuu pentru că e singura șansă la dezvoltare. E mesajul pe care îl transmit pretutindeni. Informații avem, avem acces la orice, mai trebuie ca noi, cei care suntem responsabili, administrație locală și profesori să asigurăm condiții bune și o bună formare a tinerilor pentru că au nevoie de îndrumare, de sfaturi bune și de instruire civică”, a mai spus Cozma. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii