alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Tineretul liberal a donat sânge

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Într-o perioadă în care cantitățile de sânge din spitalele din Satu Mare și România se află la un nivel extrem de scăzut, tinerii liberali au înțeles importanța și simplitatea acestui act voluntar de a dona sânge și de a-i sprijini astfel pe cei a căror viață depinde de acesta. 

Peste 750 de membri ai Tineretul Național Liberal au donat astăzi sânge în România, în toate municipiile reședință de județ și în municipiul București. Într-o perioadă în care cantitățile de sânge din spitalele din România se află la un nivel extrem de scăzut, am înțeles cu toții importanța și simplitatea actului voluntar de a dona sânge și de a-i sprijini astfel pe cei a căror viață depinde de acesta.

 Astfel, în cadrul campaniei TNL, s-a donat astăzi un total de 338 de litri de sânge, provenind de la peste 750 de donatori, cărora dorim să le adresăm cele mai sincere mulțumiri.

 

Bianca Murgu, vicepreședintele Tineretului Național Liberal Satu Mare:Având în vedere faptul că actul voluntar de a dona sânge nu este o practică foarte uzitată, trebuie să reamintim ca prin acest simplu gest fiecare dintre noi poate contribui la salvare de vieți. Chiar dacă în această perioadă numărul de infectări cu Sars-Cov-19  este în creștere, această acțiune s-a desfășurat în condiții de deplină siguranță. Le mulțumesc tuturor donatorilor și personalului medical al Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare care ne-au facilitat campania.” 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii