Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Șoferițe lăsate fără permis de conducere

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii au aplicat ieri măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto și au ridicat patru certificate de înmatriculare.

În cazul a două șoferițe de 32, respectiv 42 de ani, din localitățile Halmeu și Satu Mare, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile, întrucât acestea fiind implicate în evenimente rutiere ce au avut loc la data de 5 și 3 aprilie, și care s-au soldat cu pagube materiale, nu s-au prezentat în termenul de 24 de ore la unitatea de poliție pentru întocmirea documentelor de constatare.
De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat ieri, 10 aprilie, o conducătoare auto, de 33 de ani, din localitatea Ambud, care a condus un autoturism pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, iar la trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător nu a acordat prioritate pietonului angajat în traversarea drumului.
Totodată, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, ieri, 3 conducători auto cu vârste cuprinse între 26 și 38 de ani, circulând cu viteze de la 103 km/h la 121 km/h, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar. În cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
Alți 4 șoferi au fost depistați de polițiștii rutieri în timp ce au efectuat depășiri neregulamentare, încălcând marcajul continuu care desparte sensurile de mers, acestora fiindu-le reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.
În total, polițiștii au aplicat aproximativ 130 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii