Ștef, acuzat de Dragnea și Ponta că nu-și dorește fotoliul de primar, ci un post la Consiliul Județean. ”Asta înseamnă că păcălești oamenii!”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, alături de fostul premier, Victor Ponta, s-au aflat azi la Satu Mare pentru a-l susține pe Dorel Coica în cursa electorală.
În cadrul unei conferințe de presă, cei doi lideri ai PSD s-au arătat mulțumiți de candidatul la Primăria Municipiului Satu Mare, Dorel Coica, despre care Liviu Dragnea a declarat că ”E unul dintre cei mai buni primari din țară!”
Totodată, atât Liviu Dragnea, cât și Victor Ponta i-au adus o serie de acuze actualului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, numindu-l mincinos, lăudăros cu realizări făcute de Guvernarea PSD și egoist, clasificându-l drept ”o altă dezamăgire politică.”

  • ”Doru Coica este unul dintre cei mai buni primari din țară! Eu am înțeles că dl. Ștef s-a implicat în această cursă electorală pentru Primăria municipiului Satu Mare nu pentru a câștiga, ci pentru a ajuta conducerea UDMR, având o înțelegere pentru un post la Consiliul Județean și asta mi se pare un lucru care arată o oarecare lipsă de caracter, pentru că dacă te implici într-o cursă pentru Primăria unui municipiu, așa cum e Satu Mare, cu o situație destul de sensibilă, cu gândul că tu de fapt vrei să ajungi în alt post, asta înseamnă că păcălești oamenii”, este mesajul transmis de Liviu Dragnea.
Despre Ștef, Dragnea a mai spus:”Am înțeles că se laudă prin județ cu marile realizări pe care le-a făcut Guvernarea PSD, atât prin Programul de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării, cât și prin măsurile luate de Guvernul Victor Ponta. Aceste măsuri și aceste acțiuni și programe de dezvoltare care înseamnă peste 700 și ceva de milioane de lei virați în Satu Mare au fost făcute pentru comunități, nu pentru primari. E incorect să aibă asemenea atitudine. Pentru Satu Mare, Coica are un program de dezvoltare cu obiective importante”.

În completare, Victor Ponta a ținut să precizeze, ironic: ”Dezamăgiri politice am avut destule, nu e prima dată cea de la Satu Mare, cu dl. Ștef. Da, chiar! Mă bucur că se laudă cu ce am făcut noi. Adică cu PNDL-ul făcut de dl. ministru al Dezvoltării și cu măsurile luate de Guvernul care l-a condus.”

Ștef a încălcat înțelegerea PSD-ALDE
”Vreau să vă mai spun un lucru: e o situație locală, pot să vă garantez eu că și opinia domnului Tăriceanu și opinia liderilor ALDE de la București a fost aceea că la Satu Mare trebuie să mergem împreună. Decizia luată pe plan local de către domnul Ștef e o decizie extrem de egoistă. Știe bine că nu vrea să ajungă primar, ci vrea să obțină o altă funcție. Sper ca locuitării din Satu Mare să fie mai deștepți decât sunt politicienii”, a spus Victor Ponta.

Ponta: ”Îmi doresc un Guvern PSD-ALDE-UNPR să guverneze din nou România”
”Rezultatul de la locale va însemna un avantaj și un semnal foarte clar pentru rezultatul de la parlamentare. Eu îmi doresc și sper și cred că e bine pentru România ca după alegerile parlamentare, un Guvern PSD-ALDE-UNPR să guverneze din nou România”, a mai spus Ponta.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii