Deputatul Magyar Loránd: Ministrul Sănătății a anunțat că se revine asupra deciziei Colegiului Medicilor de a limita drepturile de liberă practică pentru medicii stomatologi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a anunțat că se revine asupra deciziei Colegiului Medicilor de a limita drepturile de liberă practică pentru medicii stomatologi.

"Rațiunea a învins! Mă bucur că prin interpelarea adresată ministrul Sănătății am contribuit și eu la anularea deciziei Colegiului Medicilor Stomatologi", a declarat deputatul Magyar Loránd.
La sfârșitul lunii iunie, deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Loránd, a adresat o întrebare ministrului Sănătății prin care a solicitat anularea a două ordine a Colegiului Medicilor Stomatologi din România, Colegiului Medicilor Stomatologi din România prin era afectată grav viața românilor: dentiștii nu mai aveau voie să facă lucrări complicate decât dacă au specializări suplimentare.
Cele două ordine ar fi dus la închiderea a mii de cabinete mici, iar cei mai afectați ar fi oamenii din mediul rural sau din orașele mici.
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat apoi că cele două documente au fost anulate şi că se va reveni la situaţia anterioară.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii