alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Adrian Cozma: „Apaserv, un hub al UDMR Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„25 de milioane de lei e una dintre ultimele țepe trase sătmărenilor prin intermediul Apaserv S.A.. Acel apaserv unde distinsul edil pretinde că și-a început cariera profesională și unde o continuă familia și prietenii dumnealui”, a declarat deputatul PNL Adrian Cozma azi, în cadrul unei conferințe de presă. 

”La începutul anului 2023 tarifele Apaser au crescut cu până la 25%, fapt justificat de creștera prețurilor la energie și felul în care guvernul, din care făcea parte și UDMR a condus România. Ce însă a omis să vă spună distinsul edil sătmărean, omisiunea fiind însă în categoria minciunilor, că firma pe care o patronează de ani de zile a dat o țeapă de 25 milioane de lei pe care, însă, nu e dispus să și-o asume cu demnitate și onoare ci o pasează spre buzunarul sătmărenilor de rând. 
Mai concret, datorită modului ”fraudulos” și subliniez ”fraudulos”, în care angajații distinsului edil au gestionat proiectele cu finanțare europeană, finanțatorul a aplicat o serie de corecții financiare acelor proiecte fraudate, costurile suplimentare rezultate urmând a fi acoperite din buzunarele ”sătmăreanului de rând”, doar nu vă imaginați că un apropiat al edilului ar putea fi tras la răspundere, doar nu toți suntem ”sătmăreni de rând” - a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii