Forța Dreptei Satu Mare și-a desemnat candidatul la Primăria municipiului Satu Mare. Cine va fi candidatul la președinția Consiliului Județean

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Forța Dreptei Satu Mare și-a desemnat candidatul la Primăria municipiului Satu Mare în persoana lui Adelin Ghiarfaș, actualul viceprimar.

Am fost și sunt un om de dreapta, sunt liberal, sunt creștin-democrat și conservator, exact principiile pe care le promovează Forța Dreptei”, a declarat Adelin Ghiarfaș.
În urmă cu 8 ani, Adelin Ghiarfaș își lansa candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare din partea PNŢCD, după ce câțiva ani înainte ocupase o funcție de conducere la un alt partid, Partidului Conservator filiala Satu Mare.
Președintele Forța Dreptei Satu Mare Ștefan Csordaș a declarat că îi așteaptă în echipa Forța Dreptei pe toți liberalii adevărați. 
Eu sunt bucuros că vin astfel de oameni spre noi, îi aștept pe toți liberalii adevărați să vină în adevăratul partid de dreapta, Forța Dreptei. Sper să devenim cunoscuți ca cei care continuă liberalismul tradițional românesc”, a spus Ștefan Csordaș.
Cu privire la fi candidatul Forța Dreptei la președinția Consiliului Județean, Ștefan Csordaș a declarat că partidul are în vedere doi candidați însă, dacă discuțiile nu se vor concretiza cu aceștia, cel mai probabil va candida chiar el.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii