Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

UDMR Satu Mare și-a stabilit candidații pentru parlamentare. Vezi ce își doresc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Reprezentanții Biroului Politic Județean al UDMR au stabilit ordinea pe listele de deputați și senatori pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Astfel, lista cu candidații pentru Camera Deputaților este condusă de Magyar Lorand și Erdei D. Istvan, iar cea a candidaților pentru Senat de Turos Lorand, aceștia fiind candidații cu cele mai mari șanse ca să devină parlamentari.
Actualul consilier municipal al UDMR, Magyar Lorand, a declarat pentru www.satumarenews.ro că dorește să-și continue munca în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale. Mai mult, acesta suține că are promisiunea UDMR că va face parte din comisia pentru Agricultură a Parlamentului României, astfel că, din această postură va putea aduce modificări legislative în ce privește dirijarea și finanțările din fonduri europene.
La Senat, lista candidaților UDMR de Satu Mare este condusă de Turos Lorand, acesta fiind urmat de actualul consilier municipal Tiberiu Gunthner.
Turos Lorand, în prezent, membru CNA, a declarat pentru www.satumarenews.ro că își dorește un loc în comisia pentru Cultură unde unul dintre obiectivele principale va fi modificarea Legii audiovizualului, acesta susține că este necesar să aducă modificări tehnologice, adaptate la vremurile actuale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii