UDMR Satu Mare, la debut de campanie: Avem cea mai bună echipă!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liderii UDMR Satu Mare au dat startul campaniei electorale prin lipirea primul afiș de campanie al candidatului UDMR pentru Cotroceni, Kelemen Hunor.

La eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Csaba Pataki, primarul, Gábor Kereskényi, consilieri județeni și municipali și, bineînțeles, candidații pentru alegeri parlamentare.

Csaba Pataki și Gábor Kereskényi au afirmat că Kelemen Hunor este un bun candidat la președinția României care vorbește cu vocea rațiunii, iar acest lucru este foarte necesar în politica de la București. Ei sunt încrezători că vor putea repeta succesul obținut la alegerile locale din iunie, pentru că este important ca județul Satu Mare  să fie bine reprezentat la București.

„Cel mai bun candidat al primului tur al alegerilor prezidențiale este Kelemen Hunor, care nu doar vorbește despre problemele comunității maghiare, ci și pune în lumină problemele întregii societăți românești, oferind soluții”, a spus Gábor Kereskényi. „Parlamentarii noștri au demonstrat deja că se pot lupta pentru județul Satu Mare și o vor face și în următorul mandat”, a adăugat el.

Senatorul Lóránd Turos a declarat că sătmărenii au în fata o echipa UDMR puternică. " Ceilalți candidați doar se ceartă, alții își caută studiile universitare, dar nimeni nu vorbește despre problemele reale, în afară de Kelemen Hunor", a afirmat senatorul.

Potrivit deputatului Lóránd Magyar, principalul obiectiv al UDMR este acela de a readuce în sfârșit cetățeanul în centrul atenției. "Statul ar trebui să servească cetățeanul și nu invers.  Programul nostru este unul de bun simț și îl vom prezenta in detaliu săptămână viitoare", a spus Magyar Lorand.

„Ne dorim un stat care să-și respecte cetățenii. Instituții de stat care oferă soluții și servicii bune pentru cetățeni”, a spus deputatul Nagy Szabolcs, cerând celor care susțin acesta obiectiv  să voteze candidatii UDMR.

Secretarul de stat Zoltán Kallós a avut o activitate prolifică în Ministerul Educatiei. „În ultimii ani, am demarat programe care au adus soluții reale problemelor din educație.  UDMR a promovat mereu oameni valoroși  care și-au făcut treabă foarte bine”, a conchis Zoltan Kallos.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii