Candidații PNL Satu Mare îndeamnă sătmărenii să iasă la vot

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Principalii candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Romeo Nicoară (Camera Deputaților) și Adrian Albu (Senat), alături de președintele PNL Satu Mare, Ioan Rus, îi îndeamnă pe sătmăreni să iasă la vot duminică, 11 decembrie, pentru a-și alege candidații care îi vor reprezenta în următorii patru ani în Parlamentul României. 
  • ”Rog toți sătmărenii să iasă duminică la vot: tineri, vârstnici, femei, bărbați. Îi rog să iasă la vot pentru că este o șansă unică de a pune România pe harta normalității, așa cum și-o doresc și ei, așa cum ne-o dorim și noi toți. Dacă vrem să încheiem felul de a face politică al baronilor penali pe care i-am avut până acum mulți ani de zile, vă rog să vă uitați cu atenție la ce oferim noi anul acesta: candidat civilizat, cinstit, onest, candidat pentru premier. Gândiți-vă că în Guvernul pe care l-a condus un an de zile nu avem niciun ministru cercetat penal sau condamnat. Este un semn că se poate face politică normală și în România. Asta este propunerea noastră și pentru această normalitate invităm sătmărenii duminică să vină la vot”, este îndemnul făcut de Romeo Nicoară, candidatul PNL pentru locul 1 – Camera Deputaților la Satu Mare.
  • ”Aș vrea să le mulțumesc cetățenilor pentru răbdarea cu care ne-au ascultat, atunci când ne-au ascultat, pentru faptul că nu s-au supărat când i-am abordat în diverse locuri: pe stradă, în piețe, în diverse locuri unde ne-am întâlnit cu ei și, dacă sunt de acord cu noi, este bine, dacă nu, îi îndemn măcar să vină la vot pentru că, așa după cum îmi place mie să spun, meciul se joacă pe stadion și nu în tribună. Pe de altă parte, aș vrea să recomand tuturor cetățenilor să se gândească foarte bine, să se gândească și ce partid votează și ce oameni votează, pentru că politica este făcută de partide, dar este făcută de oameni pentru oameni și contează foarte mult pentru toți cetățenii din Satu Mare cine vor fi partidele, dar cine vor fi și persoanele care îi vor reprezenta în următorii patru ani la București”, a spus candidatul PNL care deschide lista de la Senat, Adrian Albu, viceprimar al municipiului Satu Mare.
  • ”Îi rog pe cetățenii Sătmarului să nu-și lase opțiunea în seama altora. Este foarte important să voteze, indiferent cu ce program. Este important să fie prezenți la vot pentru că prezența la vot până la urmă va decide care program este cel pe care România îl va aplica în perioada următoare”, a spus președintele PNL Satu Mare, Ioan Rus, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Comandat de PNL, CMF 11160004
Produs de Smart Things

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii