Adrian Albu, noul președinte al PNL Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PNL Satu Mare.
Acesta l-a avut ca și contracandidat pe consilierul județean Adrian Cozma.
Conferința de alegeri a avut loc ieri, 28 aprilie, de la ora 16.00, în Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”.
În urma centralizării voturilor, Adrian Albu a obținut un număr de 168 de voturi „pentru”, iar contracandidatul său, Adrian Cozma a adunat 155 de voturi. Astfel, Albu a câștigat la 13 voturi diferență președinția Organizației Județene a PNL Satu Mare.
Din partea conducerii centrale a PNL, la Conferința de alegeri au participat președintele Raluca Turcan, respectiv secretarul general Cristian Bușoi.
De asemenea, au mai fost prezenți și liderii unor organizații județene precum: Ilie Bolojan – președinte PNL Bihor, Roman Florin – președinte PNL Hunedoara, Ioan Turc – președinte PNL Bistrița, Florin Alexe – președinte PNL Sector 3 București, dar și Ludovic Orban, candidat la președinția națională a PNL.
În calitate de invitați au mai participat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, cei doi confirmând în discursurile lor buna colaborare, la nivel local și județean, dintre PNL și UDMR și au dat asigurări că aceasta va decurge și în continuare. Au mai luat cuvântul președintele PNȚCD Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, și președintele FDG, Ioan Leitner.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii