banner draxkmaier satu mare

Cosmin Rațiu, reales președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Medicul Cosmin Rațiu a fost reales de colegi să conducă Colegiul Medicilor Stomatologi din Satu Mare pentru următorii 4 ani. 

Profesionalizarea continuă a medicilor sătmăreni, dar și susținerea sănătății orale, sunt câteva dintre prioritățile noului mandat câștigat de Rațiu. Din cei peste 200 de membri ai Colegiului, la urne s-au prezentat 63,80%, iar alegerile nu au dus lipsă de candidați.

Până la urmă, colegii l-au ales din nou pe doctorul Cosmin Rațiu să îi reprezinte în Adunarea Generală Națională. Rațiu va fi, de drept, reprezentantul colegiului teritorial în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor Stomatologi din România și președintele filialei sătmărene.

La conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi, Cosmin Rațiu va fi secondat de doi vicepreședinți, Oana Datcu și Osz Titus.

Ladanyi Laszlo este secretarul Colegiului din Satu Mare, iar Leiher Leonora este noul trezorier.

“A fost o prezență foarte bună la vot. Ne propunem să continuăm activitățile din primul mandat: congresele, simpozioanele. Să aducem la Satu Mare cât mai mulți lectori din țară și din străinătate. Ne dorim să finalizăm lucrările la sediul nou. Vrem, în continuare, să fim un factor de echilibru și seriozitate”, a precizat Cosmin Rațiu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii